Any1 good with computers? *please* - AuthenticForum
 
AuthenticForum
  Register FAQ Members List Arcade Search Chat Mark Forums Read Advertise  
Register

 
 
General Discussion Waste away the workday chatting about anything & everything.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-14-2008, 11:31 PM
Hipslikemonroe's Avatar
Denim Obsessed
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 815
Feedback: (1)
Any1 good with computers? *please*

Hey hey!
Ok so my ebay page will not load at all.. I thought my internet was down but everything else works! I tried loading it in internet explorer (i use firefox 3.4 usually) and it did not load properly (images and html etc) and came up with a script error that read, 'vjo is not defined'.

VJO?? whatttt? excuse me??

I thought it could be a script error and tried to fix javascript but nothing has worked.. I have run multiple tests to clean up my pc and remove any adware etc. I have done almost everything that involves clearing cookies/temp folders and useless crap clogging my pc.. Even tried reinstalling firefox twice.. I tried to restore my comp to an earlier time but i had my settings set so that it was not saving restore times so thats not an option. I am losing it here! hehe!

I am short of ideas and am now trying to hunt for my cd to reinstall windows altogether! (probably should, anyway)

Any help/ideas would be great! I am using windows XP version 5? on a dell..

Thankyou SO much!! xoxoxox
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-15-2008, 12:33 AM
treasurehoard's Avatar
Denim God
 
Join Date: May 2006
Location: Earth
Posts: 26,102
Feedback: (166)
what page is it? Sounds like a glitch on ebay. I get script errors when I try to relist or edit hundreds of items at 1 time. I just stop the script and the page loads fine.

There is definitely no need to reformat your computer for this problem. You should contact eBay and see if there have been similar errors reported on the site.
__________________
AUCTIONSFollow us on TWITTERLike us on FACEBOOKTUMBLR
CONSIGN WITH TREASUREHOARD - Free Pick-Up/Shipping - Low Rates No Fees - PM for details
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-15-2008, 01:03 AM
Hipslikemonroe's Avatar
Denim Obsessed
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 815
Feedback: (1)
Thankyou for answering.. Ebay loads on my laptop fine so i do not think it is eBay.. I have researched for days to see if this is a common problem and it does seem to affect a lot of people (most searches landed me in forum threads dating back to 04)

I think it is something to do with some kind of corruption or something? I am usually good with computers but i am self taught and do not know all the technocalities!

The status bar shows "include.ebaystatic.com" and just hangs...

I recently updated my Norton (paid to activate it as it had expired) and i think this is somehow correlated?

Last edited by Hipslikemonroe; 12-15-2008 at 01:16 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
 
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72